ASPIRATOR PROFESIONAL PENTRU PRAF SI LICHIDE - VL500 35 EDF

Producator: NILFISK

Seria VL500 de aspiratoare umede şi uscate oferä performantä şi fiabilitate pentru a asigura un cost total de intretinere scäzut şi, in acelaşi timp, are caracteristici care fac sarcinile zilnice de curätenia mai uşoare, mai rapide şi mai sigure.

VL500 este ideal pentru hoteluri, cei care fac curăţenie pe bază de contract, medii educaţionale, centre de expoziţie şi conferinţe, precum şi pentru clădiri publice şi medii de producţie şi industriale. Filtrul cu siguranţă intrinsecă face funcţionarea uşoară datorită abilităţii de a avea simultan filtre pentru medii umede şi uscate. Fiecare filtru este specific pentru medii umede sau medii uscate, asigurând performanţe maxime. Cu sistemul special de filtrare dual, Nilfisk VL500 poate fi utilizat indiferent de mediu, în medii umede sau uscate, fără a trebui să schimbaţi filtrele. Designul unic şi caracteristicile VL500 sunt dezvoltate în parteneriat cu clienţii Nilfisk. VL500 este disponibil în diferite configuraţii şi cu diferite mărimi ale containerului: 35, 55 şi 75 litri.
Consultaţi fişa specifică pentru mai multe informaţii.

  • Schimbare uşoarä a filtrelor cu un capac de motor cu balamale pentru a proteja aparatul ş¡ a accelera procesul
  • Sistemul dual de filtrare permite aparatului sä cúrete atät in mediu umed, cät şi in mediu uscat, färä a trebui sä fie schimbat filtrul
  • Conector de furtun reglabil, tub din inox, depozitarea accesoriilor şi parcarea capätului

 

Promoţia este valabila: 27.01.2022 - 30.06.2022

 


    Pentru cereri de oferta va rugam vizitati pagina contact. Va multumim.