Principalele sfaturi în privința mașinilor de spălat-aspirat

Curățenia din cadrul spațiilor comerciale și cele industriale este necesară pentru buna desfășurare a activităților de zi cu zi și, totodată, pentru a asigura un mediu igienic de muncă. Când vorbim despre un flux de oameni constant și un spațiu extins, curățenia poate fi un proces mai solicitant, însă atunci când achiziționezi echipamentele de curățare potrivită, treaba se simplifică cu mult.

Continue reading “Principalele sfaturi în privința mașinilor de spălat-aspirat”

Alegerea unei mașini de spălat pardoseli cu disc sau cilindrice

Curățenia este unul dintre aspectele cele mai importante ale oricărei afaceri, atât pentru a asigura un mediu sănătos de muncă pentru angajați, cât și pentru a face o impresie plăcută oamenilor care ajung în locație. Pardoseala este suprafața care are nevoie de cea mai mare atenție când vine vorba de curățenie deoarece, de obicei, pe aceasta se află cea mai mare cantitate de murdărie. Acum, datorită dezvoltării tehnologiei și tehnicilor de curățenie, ai posibilitatea de a achiziționa cele mai bune mașini de spălat pardoseli, care să eficientizeze acest proces.

Continue reading “Alegerea unei mașini de spălat pardoseli cu disc sau cilindrice”

Mașini de spălat cu jet de presiune cu apă caldă, sau apă rece cu motor electric sau termic

O curățare profesională depinde în mare măsura de produsele de curățenie pe care le folosești dar, și mai mult, de echipamentele pe care le ai la dispoziție. Alegerea unui utilaj care să te ajute să eficientizezi procesul de curățare cât mai bine poate fi un task destul de complicat, însă noi suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie. Astfel, azi îți povestim despre mașina de spălat cu jet de presiune cu apă caldă sau rece, cu motor electric sau termic.

Continue reading “Mașini de spălat cu jet de presiune cu apă caldă, sau apă rece cu motor electric sau termic”

Sfaturi practice: Curățenia clădirilor de birouri

Curățenia reprezintă un aspect de bază în viața fiecăruia dintre noi, pentru a fi capabili de a trăi într-un mediu sănătos și propice, dar atunci când vorbim de spațiile de birouri, lucrurile sunt puțin mai complexe. Pe lângă asta, contextul pandemic a schimbat mult rutina și procedurile care trebuie urmate în cadrul spațiilor de dimensiuni mari în ceea ce privește curățenia, tocmai pentru a putea asigura siguranța angajaților la locul de muncă. Regulile de igienă s-au înăsprit, așa cum e și firesc, însă ne bucurăm să menținem aceleași obiceiuri bune chiar și acum, când lucrurile sunt ceva mai relaxate.

Continue reading “Sfaturi practice: Curățenia clădirilor de birouri”

Aspiratoare pentru praf și lichide

Spațiile profesionale, care sunt folosite fie ca depozite, showroom-uri, birouri și așa mai departe, trebuie să bifeze cu exigență capitolul curățenie. Toate procesele de igienizare a unui spațiu sunt importante, însă de departe unul dintre cele mai importante este aspirarea, iar având în vedere că vorbim despre un spațiu comercial, trebuie să alegem întotdeauna cele mai bune echipamente pentru a putea curăța în mod eficient un spațiu.

Continue reading “Aspiratoare pentru praf și lichide”