Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu

Curățarea canapelelor sau scaunelor tapițate

Canapelele și fotoliile sunt locurile din casă în care petrecem foarte mult timp, ca urmare se impune o curățare periodică pentru a înlătura urmele cauzate de folosirea intensă. Igienizarea este esentială dacă în casă sunt animale de companie sau copii mici.

Continue reading “Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu”

Clasificarea aspiratoarelor industriale

Aspiratoare industriale monofazate

Aceste aspiratoare industriale se utilizează în principal pentru curățarea punctuală a spațiilor de producție sau pentru curățarea zonelor înalte. Compacte și flexibile, acestea sunt ușor de deplasat. Puteți alege între modelele numai pentru recuperarea materiilor uscate sau cele pentru aplicații umede și uscate .

Continue reading “Clasificarea aspiratoarelor industriale”

Mașinile profesionale pentru spălarea mopurilor fac diferența

Mai ales în domeniile în care igienizarea podelelor cu mopul are loc frecvent, curățarea mopurilor și durata lor de viață sunt aspecte care pot influența considerabil costurile. Investiția Într-o mașină profesională de spălat mopuri este un pas inteligent pentru orice business care își dorește un mediu de lucru cu adevărat curat fără costuri usturătoare pe termen lung. Mai mult, în contextul în care siguranța este pilon principal pentru menținerea activității în toate domeniile, decontaminarea mopurilor capătă un rol de mare importanță.

Continue reading “Mașinile profesionale pentru spălarea mopurilor fac diferența”

Cost total al dreptului de proprietate (TCO), emisii și confort

Costul total de proprietate (TCO) este unul dintre parametrii foarte importanți atunci când decideți să faceți o investiție în mașini utilitare. Prin urmare, am comparat TCO, nivelurile de emisie și confortul șoferului de la noul City Ranger 2260 pe benzină cu precedentul City Ranger 2250 Stage IIIA pe motorină și cu un model alternativ care folosește un motor diesel comun cu motorul Stage V.

Continue reading “Cost total al dreptului de proprietate (TCO), emisii și confort”