Mașini de spălat și aspirat cu jet de aburi

Mașina de spălat și aspirat cu jet de aburi folosește vapori de apă pentru a elimina murdăria și dezinfecta suprafața curățată. Acest tip de echipament este ideal pentru domeniile care cer prin definiție curățenie exigentă, fiind construit tocmai pentru un nivel impecabil de igienizare.  Aceste aparate de spalat cu jet de abur pot fi folosite pentru curatarea echipamentelor din bucatarii (gratare, hote etc) pentru curatatul si dezinfectat-ul saltelelor de pat (in spitale, hoteluri etc ) pentru curatatul bailor sau a zonelor de SPA . Hai să vedem cum funcționează.

Continue reading “Mașini de spălat și aspirat cu jet de aburi”

Tipuri de monodiscuri pentru spalat, frecat si lustruit

Monodiscurile pentru spalat, frecat si lustruit pardoseli, sunt masini profesionale robuste destinate utilizarii intense pe durata lunga de timp in toate operatiunile de curatenie: curatenie de intretinere sau initiala, de baza, curatenie industriala, curatenie mocheta sau curatare covoare. De asemenea sunt utilizate pentru polisarea podelelor, cristalizarea, impregnarea si decaparea pardoselilor.

Continue reading “Tipuri de monodiscuri pentru spalat, frecat si lustruit”

Aspiratoare profesionale de praf si lichide

Aspiratoarele profesionale de praf si lichide curata si aspira fara efort, orice fel de murdarie de pe pardoseli, indiferent de natura lor. Industria de resort s-a adaptat necesitatii pietei si a creat aspiratoare destinate curatarii  uscate sau umede, sau ambele. Acestea au o constructie robusta, sunt compacte si extrem de silentioase. Consumul electric este redus, sunt versatile si pot fi utilizate pentru aspirarea oricaror tipuri de pardoseli, indiferent cu ce sunt ele acoperite. Continue reading “Aspiratoare profesionale de praf si lichide”

Cum functioneaza o masina de spalat-frecat si aspirat (scrubber dryer)

Masinile de spalat-frecat si aspirat sunt potrivite pentru curatarea oricaror suprafete si sunt utilizate in toate categoriile de cladiri din domeniul industriei, educatiei, sanatatatii, firmelor de curatenie, locatiilor de alimentatie publica, centrelor de sanatate, hotelieera, farmaceutica, instituriilor guvernamentale, depozitarii si logisticii, retail, zone rezidentiale, parcuri, etc.  Sunt ideale pentru curatarea si intretinerea spatiilor mici, medii sau suprafete intinse.

Continue reading “Cum functioneaza o masina de spalat-frecat si aspirat (scrubber dryer)”