Clasificarea aspiratoarelor industriale

Aspiratoare industriale monofazate

Aceste aspiratoare industriale se utilizează în principal pentru curățarea punctuală a spațiilor de producție sau pentru curățarea zonelor înalte. Compacte și flexibile, acestea sunt ușor de deplasat. Puteți alege între modelele numai pentru recuperarea materiilor uscate sau cele pentru aplicații umede și uscate .

Continue reading “Clasificarea aspiratoarelor industriale”

Mașinile profesionale pentru spălarea mopurilor fac diferența

Mai ales în domeniile în care igienizarea podelelor cu mopul are loc frecvent, curățarea mopurilor și durata lor de viață sunt aspecte care pot influența considerabil costurile. Investiția Într-o mașină profesională de spălat mopuri este un pas inteligent pentru orice business care își dorește un mediu de lucru cu adevărat curat fără costuri usturătoare pe termen lung. Mai mult, în contextul în care siguranța este pilon principal pentru menținerea activității în toate domeniile, decontaminarea mopurilor capătă un rol de mare importanță.

Continue reading “Mașinile profesionale pentru spălarea mopurilor fac diferența”

Cost total al dreptului de proprietate (TCO), emisii și confort

Costul total de proprietate (TCO) este unul dintre parametrii foarte importanți atunci când decideți să faceți o investiție în mașini utilitare. Prin urmare, am comparat TCO, nivelurile de emisie și confortul șoferului de la noul City Ranger 2260 pe benzină cu precedentul City Ranger 2250 Stage IIIA pe motorină și cu un model alternativ care folosește un motor diesel comun cu motorul Stage V.

Continue reading “Cost total al dreptului de proprietate (TCO), emisii și confort”

Mașinile de măturat și aspirat de la Nilfisk | „Împingeți” curățenia la un nou nivel

Nu a fost niciodata mai simplu să păstrați sediul firmei dvs. într-o stare bună și primitoare pentru clienți și angajați. Mașinile de măturat și aspirat de la Nilfisk vin în mai multe modele, insă modele SW200 și SW250 oferă un raport cost/performanță excelent, fiind o alegere perfectă atât pentru curățarea spațiile exterioare , cât și a pardoselilor din spațiilor interioare.

Continue reading “Mașinile de măturat și aspirat de la Nilfisk | „Împingeți” curățenia la un nou nivel”

Avantajele unui aspirator profesional față de unul de uz casnic

Daca sunteți profesionist în domeniul curățeniei sau dețineți o companie profesională pentru întreținerea și îngrijirea pardoselilor, pentru a vă desfășura activitatea aveți nevoie de echipamente profesionale sau industriale de curățare. Volumul dvs. de lucru este unul destul de ridicat, iar aspiratoarele casnice pur și simplu nu se încadrează în necesitățile dvs de curățenie.

Continue reading “Avantajele unui aspirator profesional față de unul de uz casnic”

Noile masini de la Egholm pentru intretinerea si curatenia stradala si a spatiilor verzi

Nimeni nu doreste sa locuiasca intr-un cartier murdar,plin de frunze cazute, geamuri sparte, pet-uri si alte resturi aruncate pe strada, insa aceste lucruri sunt inevitabile intr-un oras foarte activ si populat. Curatenia stradala reprezinta un factor foarte important in mentinerea unei imagini placute ale orasului si tocmai de aceea firmele de salubrizare si institutiile responsabile cu intretinerea curateniei orasului cunosc acest lucru si investesc in echipamente specializate in acest domeniu.

Continue reading “Noile masini de la Egholm pentru intretinerea si curatenia stradala si a spatiilor verzi”

Dezinfecția podelelor în domeniul sanitar | Scrubber Dryer

Pentru domeniile care au cerințe de igienă stricte, o mașină de curățat pardoseli aleasă corect devine la fel de valoroasă ca un membru al echipei. Acest echipament vine cu funcționalități speciale menite să elimine bacteriile, având ca scop desfășurarea activităților sensibile într-un mediu dezinfectat și sigur.

Continue reading “Dezinfecția podelelor în domeniul sanitar | Scrubber Dryer”