8 recomandări de aspirare de top pentru a obține rezultate optime de curățare

Când efectuați sarcini de curățenie unde pot exista germeni, este important ca echipa dvs. de curățenie să utilizeze cele mai bune practici.

Lista de verificare în 8 puncte oferă recomandări profesionale pas cu pas cu privire la modul optim de aspirare în condiții de siguranță și eficiență pentru a obține rezultate optime de curățare.

Continue reading “8 recomandări de aspirare de top pentru a obține rezultate optime de curățare”

Cum se igienizează în mod corect o bucătărie profesională și care sunt utilajele necesare

Atunci când un consumator ajunge într-un restaurant, acesta nu mai caută doar un loc în care să ia masa, ci caută o experiență. Mediul plăcut, muzica de pe fundal, diversitatea meniului, modul în care se comportă personalul, toate aceste elemente sunt definitorii în părerea pe care acesta o va avea la final. Aici, într-adevăr, lucrurile pot fi puțin subiective, însă atunci când vorbim despre curățarea bucătăriei, treaba este cât se poate de clară. În orice restaurant, standardele de curățenie trebuie să fie păstrate constant.

Continue reading “Cum se igienizează în mod corect o bucătărie profesională și care sunt utilajele necesare”

Mașinile profesionale pentru curățarea scărilor rulante

Milioane de oameni din întreaga lume le folosesc în fiecare zi. În multe locuri precum mall-uri, hypermarketuri, cladiri de birouri, stații de metrou, aeroporturi, acestea sunt stabilite ca punct culminant, ocupând mult spațiu vizibil. Este vorba despre scările rulante. La fel ca la curățarea pardoselilor, curățarea scărilor rulante este esențială pentru a menține un aspect curat și plăcut , dar și pentru protejarea acestora împotriva uzurii pe termen mai lung. Dacă sunteți în căutarea unor soluții de curățare a scărilor rulante, există mai multe posibilități pentru a face acest lucru.

Continue reading “Mașinile profesionale pentru curățarea scărilor rulante”

Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu

Curățarea canapelelor sau scaunelor tapițate

Canapelele și fotoliile sunt locurile din casă în care petrecem foarte mult timp, ca urmare se impune o curățare periodică pentru a înlătura urmele cauzate de folosirea intensă. Igienizarea este esentială dacă în casă sunt animale de companie sau copii mici.

Continue reading “Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu”