Mașinile profesionale pentru curățarea scărilor rulante

Milioane de oameni din întreaga lume le folosesc în fiecare zi. În multe locuri precum mall-uri, hypermarketuri, cladiri de birouri, stații de metrou, aeroporturi, acestea sunt stabilite ca punct culminant, ocupând mult spațiu vizibil. Este vorba despre scările rulante. La fel ca la curățarea pardoselilor, curățarea scărilor rulante este esențială pentru a menține un aspect curat și plăcut , dar și pentru protejarea acestora împotriva uzurii pe termen mai lung. Dacă sunteți în căutarea unor soluții de curățare a scărilor rulante, există mai multe posibilități pentru a face acest lucru.

Continue reading “Mașinile profesionale pentru curățarea scărilor rulante”

Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu

Curățarea canapelelor sau scaunelor tapițate

Canapelele și fotoliile sunt locurile din casă în care petrecem foarte mult timp, ca urmare se impune o curățare periodică pentru a înlătura urmele cauzate de folosirea intensă. Igienizarea este esentială dacă în casă sunt animale de companie sau copii mici.

Continue reading “Cu ce să îți dotezi o firmă de curățare tapițerii și covoare la domiciliu”

Clasificarea aspiratoarelor industriale

Aspiratoare industriale monofazate

Aceste aspiratoare industriale se utilizează în principal pentru curățarea punctuală a spațiilor de producție sau pentru curățarea zonelor înalte. Compacte și flexibile, acestea sunt ușor de deplasat. Puteți alege între modelele numai pentru recuperarea materiilor uscate sau cele pentru aplicații umede și uscate .

Continue reading “Clasificarea aspiratoarelor industriale”